Μόνο νίκη με Αστέρα...

Τον Αστέρα υποδέχεται το απόγευμα στις 5:15 ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα -στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του για το 2011- και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ακούστε live αναμετάδοση από το Paokmania Web Radio.
Μόνο νίκη με Αστέρα...

 

Τον Αστέρα υποδέχεται το απόγευμα στις 5:15 ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα -στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του για το 2011- και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports2 και θα καλυφθεί και αυτή από το Paokmania Web Radio, που θα σας μεταφέρει και πάλι ζωντανά την ατμόσφαιρα της Τούμπας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο μιας και η ομάδα θα στερηθεί και πάλι κάποιους βασικότατους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Βιτόλο, Ίβιτς. Μουσλίμοβιτς, Μπουσαϊντί, Μαλεζά (όλοι τραυματίες) καθώς και τον τιμωρημένο Πάμπλο Κοντρέρας. Απόντες επίσης οι Κριστιάνο και Ελ Ζαρ (οι πληροφορίες λένε πως βρίσκονται κοντά στην έξοδο από το ρόστερ της ομάδας), καθώς φυσικά και ο Φρανκ Ζουέλα που αποτελεί πλέον παρελθόν για τον "Δικέφαλο". Μιλάμε δηλαδή συνολικά για μια 8άδα παικτών!

Μέσα από τα τόσα προβλήματα ο προπονητής της ομάδας προσπάθησε στις προπονήσεις να βρει την κατάλληλη 11άδα που θα παραταχτεί σήμερα στην Τούμπα, για να πάρει το τρίποντο της νίκης. Τελικά ο Μάκης Χάβος θα  παρατάξει την ομάδα με  4-2-3-1  με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Τσιρίλο και Σαβίνι στο κέντρο της άμυνας,  τον Σνάουτσνερ δεξιά και τον Λίνο αριστερά,  Γκαρσία και Τσουκαλάς θα πάρουν θέση στη μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικών χαφ,  Βιεϊρίνια, Φωτάκης,  Σαλπιγγίδης επιθετικά χαφ (από αριστερά προς τα δεξιά) και "αιχμή του δορατος" ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Όλα αυτά ενώ η μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών καλά κρατεί, ενώ οι Άραβες τρενάρουν την υπόθεση παίζοντας με το χρόνο και φυσικά ενώ ο  "Δικέφαλος" καίγεται για το τρίποντο της νίκης,. Βέβαια  βλέποντας λίγο πιο μακριά από το σήμερα, όλοι αντιλαμβανόμαστε πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε μεταγραφική ενίσχυση, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας...

Ο κόσμος θα είναι και σήμερα στην Τούμπα, καθώς έχει καταλάβει πως η ομάδα έχει ανάγκη την απόλυτη στήριξή του και θα δώσει δυναμικό παρόν στεκόμενος για ακόμα φορά δίπλα σους παίκτες. Μην ξεχνάμε πως παρά τα μύρια προβλήματα ο Δικέφαλος παραμένει στους στόχους του και τίποτε δεν έχει χαθεί οριστικά (Europe League, κύπελλο, έξοδο στο CL μέσω play off).

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος της χτεσινής προπόνησης:

Χαλκιάς, Kresic, Αθανασιάδης, Γεωργίου, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Cirillo, Filomeno, Garcia, Kace, Lino, Savini, Sznaucner, Vieirinha.

Όσον αφορά τον αντίπαλο ο Βαγγέλης Βλάχος πήρε μαζί του είκοσι ποδοσφαιριστές τους: Αναστασόπουλο, Ντεγκρά, Αργυρόπουλο, Γκόραν Ρούμπιλ,  Φυτανίδη, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Μπαρτολίνι, Λαδάκη, Μπαστία, Κερ, Κρις, Φορτούνη, Μάρτινς, Ιβάνοφ, Τσαμπούρη, Ουντότζι, Μπακασέτα, Καρέρα και τον Φρανκού.

Διαβάστε ακόμη...