«Κακή και απρόσμενη ήττα» (vid)

Οι δηλώσεις Κουλούρη και Κάνιας μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ...
«Κακή και απρόσμενη ήττα» (vid)

Αναλυτικά ο Ευθύμης Κουλούρης τόνισε:

Για την ήττα από τον ΠΑΣ: «Αυτή η ήττα είναι απρόσμενη για εμάς. Με όλες τις ευκαιρίες που κάναμε και με την γενικότερη εικόνα μας στο γήπεδο, δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μια κακή ήττα, αρχίζουμε άσχημα την χρονιά στην Τούμπα και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για αυτό μέσα στα αποδυτήρια. Δεν το περιμέναμε με την ροή του αγώνα, αλλά συνεχίζουμε»

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις με σωστό τρόπο, από την άμυνα προς την επίθεση. Όλοι μας είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να κάνουμε γκολ. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει όμως και αυτή η ήττα δεν αρέσει σε κανέναν».

Για τη διακοπή στο νικηφόρο σερί του Δικεφάλου: «Θέλαμε πάρα πολύ την νίκη γιατί στα τελευταία παιχνίδια ήμασταν όντως καλοί, ανεβήκαμε στον βαθμολογικό πίνακα γιατί δεν είχαμε αρχίσει καλά».

Για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες: «Οι κακές καιρικές συνθήκες επηρέασαν και τις δυο ομάδες, αλλά και το γήπεδο. Δεν θέλω να βρω δικαιολογία σε κάτι τέτοιο. Πρέπει να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος και δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε γιατί έχουμε αγώνα σε τρεις μέρες».

Για τον επερχόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, πρέπει να ηρεμήσουμε, να δούμε τι δεν πήγε καλά και από αυριο να δούμε πως θα βελτιωθούμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Ο Χοσέ Κάνιας με τη σειρά του επισήμανε:

Για το παιχνίδι:Πράγματι σήμερα μπορώ να πω ότι δεν μας βοήθησε πολύ και το κρύο, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Και για τους δύο ήταν το ίδιο. Βγήκαμε δυνατά στο γήπεδο, κάναμε ευκαιρίες και δεν επιτρέψαμε πολλές φορές στον αντίπαλο να γίνει επικίνδυνος. Έκαναν μία διπλή ευκαιρία όπου πέτυχαν το γκολ και από εκεί και πέρα ήταν ένας δικός μας μονόλογος. Πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια".

Για τη δυσκολία του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα: "Ναι, θεωρώ ότι το πρόβλημα ήταν ότι δεν πετύχαμε ένα γκολ. Ήμασταν παντού στο γήπεδο, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Σκεφτείτε να είχε μπει η πρώτη φάση του Κουλούρη, το παιχνίδι θα είχε τελείως διαφορετική εξέλιξη. Κάναμε 28 σουτ και 10 κλασικές ευκαιρίες στο ματς και η μπάλα δεν μπήκε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Για την απουσία του Ροντρίγκες: "Πράγματι, σήμερα μας έλειψε ο Γκάρι γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ήταν σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά δεν νομίζω ότι η απουσία του ήταν ο λόγος που δεν πήραμε βαθμό. Σίγουρα έχουμε πολύ καλούς παίκτες, ίσως και καλύτερους, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι επειδή έλειπε ένας παίκτης χάσαμε σήμερα τους βαθμούς. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, κάναμε ευκαιρίες και δεν πρέπει να στεκόμαστε στην απουσία του Ροντρίγκες".

Για το ματς κυπέλλου που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό: "Δεν είναι καθόλου νωρίς. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε τα επόμενα παιχνίδια. Επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια γιατί το Κύπελλο είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς. Ελπίζω όλοι να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τη νίκη".

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...