«Μαζί μου θα πολεμάνε αυτοί που θέλουνε»

Όλα όσα δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική της Super League.
«Μαζί μου θα πολεμάνε αυτοί που θέλουνε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την υπόθεση Ροντρίγκες: «Μαζί μου θα πολεμάνε αυτοί που θέλουνε. Όποιος θέλει να παίζει για τον ΠΑΟΚ θα είναι μαζί μου. Όποιος δεν θέλει δεν θα είναι».

Για τις μεταγραφές: «Δουλεύουμε, προσπαθούμε να βρούμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, που θα μας βοηθήσουν, Δεν είναι εύκολο τον Γενάρη. Σχεδόν όλοι έχουν ομάδα. Κάτι θα γίνει σύντομα. Δύο ίσως και τρεις παίκτες που θα μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε σε αυτό το πρόγραμμα που είναι μπροστά μας. Όλοι δουλεύουμε να γίνουν αυτές οι μεταγραφές. Και επιθετικούς παίκτες, μπορεί και κάποια άλλη θέση».

Για το αν η ομάδα μπορεί να φτάσει στην κορυφή: «Όλο αυτό που κάναμε τον τελευταίο μήνα είναι ψυχολογία για την ομάδα και έχουν μετρήσει τα καλά αποδυτήρια. Οι παίκτες είναι καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τα αποτελέσματα και ο τρόπος που παίζουμε, επιβεβαιώνει αυτό που λέω. Θα πλησιάσουμε στη κορυφή σύντομα» .

Για το ενδεχόμενο να μην πουληθεί ο Ροντρίγκες και πως θα το διαχειριστεί: «Θέλω να συζητήσω με τους ανθρώπους από τη διοίκηση. Δεν είμαι εγώ ο ΠΑΟΚ. Να δούμε τι απόφαση θα πάρουμε όλοι μαζί».

Για το θέμα του σέντερ φορ:«Και ο Αθανασιάδης και ο Κουλούρης δουλεύουν σκληρά. Δουλεύουν για την ομάδα, έχουν θέληση και ο ένας και ο άλλος και είμαι σίγουρος πως αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. Θέλω εννοείται και γκολ, όμως δεν πρέπει να πιέζουν τους εαυτούς τους. Χάνουν την ψυχραιμία τους. Πάντως έχει σημασία πως τα δίνουν όλα».

Διαβάστε ακόμη...