«Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος»

Οι δηλώσεις του σκόρερ του Δικεφάλου στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό, μετά την λήξη του αγώνα για την 1η αγωνιστική της Super League, από το paokfc.gr.
«Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος»

 Για το γκολ και την νίκη: «Πιεστήκαμε. Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι αλλά δε βάλαμε το γρήγορο γκολ. Στη συνέχεια, ο Λεβαδειακός κλείστηκε πίσω. Έτσι πάνε αυτά τα ματς, κρίνονται στο γκολ. Ευτυχώς μπορέσαμε να σκοράρουμε και να ξεκινήσει με τρίποντο η νέα χρονιά» .

Για την εντολή που του δόθηκε όταν μπήκε: «Ήταν να μπω στη θέση του Μυστακίδη , αλλά με εντολή να κλείνω περισσότερο προς τα μέσα, γιατί αυτό είναι το παιχνίδι μου. Είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο να πατάνε περιοχή οι παίκτες από πίσω, γιατί αυτοί δίνουν τη λύση. Έχω βάλει αλλά δύο πέρσι με κεφαλιά αν θυμάστε, με Τρίπολη και Ηρακλή. Δε θα έλεγα ότι είναι το δυνατό μου σημείο» .

Για τον χρόνο συμμετοχής του: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, να είμαι έτοιμος όποτε μου δοθεί η ευκαιρία να μπω και να αποδείξω ότι πρέπει να παίζω. Αυτό σε κάνει πιο δυνατό. Είναι επιλογές του προπονητή, αυτός πιστεύει ποιος είναι έτοιμος. Εγώ αυτό που προσπαθώ είναι να είμαι έτοιμος. Δεν είναι εύκολο... Με πολλή υπομονή προσπαθώ να το καταφέρω» .

Για την συνύπαρξή του με τον Μπίσεσβαρ στο γήπεδο: «Και ο Ντιέγκο είναι πολύ καλός παίκτης. Βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη. Αν μπορούμε να παίξουμε και οι δύο μαζί δε μπορώ να το κρίνω εγώ. Άλλοι είναι αρμόδιοι για αυτό. Και οι δύο δίνουμε τα πάντα, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και προσπαθούμε να βοηθάμε την ομάδα για να μη βρίσκεται σε αδιέξοδο σε τέτοια ματς» .

Για το διάστημα μετά από την ήττα με τον Ατρόμητο: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Έλειπαν οι νίκες, τα γκολ. Εκείνο το ματς ήταν «εφιαλτικό» για εμάς. Υπήρξε συσπείρωση, κλειστήκαμε σαν οικογένεια στο ξενοδοχείο. Όλο αυτό μας έκανε να βγούμε πιο δυνατοί, να αρχίσουμε να κερδίζουμε και να προχωρήσουμε γιατί πάντα πρέπει να προχωράμε μπροστά» .

Για την σημασία της πρόκρισης επί της Σλόβαν Λίμπερετς: «Σίγουρα εκείνο το ματς ήταν πολύ καθοριστικό για να ανέβει η ψυχολογία μας, να πάρουμε τα πάνω μας και να ξεκινήσουμε ένα σερί που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα μας» .

Διαβάστε ακόμη...