Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Πλατανιάς

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Πλατανιά στο γήπεδο της Τούμπας.
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Πλατανιάς

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Κρητικούς, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#4 αναμετρήσεις έχουν ο ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και ο Δικέφαλος μετρά τέσσερις νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ από την ομάδα των Χανίων. Η πρώτη τους αναμέτρηση έγινε στις 11 Νοεμβρίου 2012, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Σαλπιγγίδη (68′) και Λίνο (75′). Ακολούθησαν το 1-0 με το γκολ του Βούκιτς (58′) το 2013-14, το 1-0 με γκολ του Αθανασιάδη (24′) το 2014-15 και το 1-0 με το γκολ πέναλτι του Αθανασιάδη το 2015-16.

#8 είναι συνολικά τα παιχνίδι και στις δύο έδρες για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να μετρά έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. στα Χανιά, την σεζόν 2013-14 με 2-1. Την πρώτη θέση των σκόρερ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ανεξάρτητα έδρας, μοιράζονται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τον Στέφανο Αθανασιάδη που έχουν σημειώσει από 4 γκολ.

#Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική σεζόν που το παιχνίδι των δύο ομάδων γίνεται στην Τούμπα Δεκέμβριο μήνα. Πέρσι ήταν 20 Δεκεμβρίου, όταν ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει με αυτό το ματς την ποδοσφαιρική του χρονιά. Αυτό είναι το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα εντός έδρας φέτος, και ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα ΑΟΚ Κέρκυρα, με την οποία ο Δικέφαλος ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016.

#Τα τελευταία 56 χρόνια σε όλες τις αναμετρήσεις που έδωσε ο Δικέφαλος στο τέλος Δεκεμβρίου έχει ηττηθεί μόλις έξι φορές.

Διαβάστε ακόμη...