"Δεν ήταν από τα καλά μας παιχνίδια"

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου Ζέλικο Μπρκιτς, που φέρει βαρύτατη ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε και έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση τόνισε...
"Δεν ήταν από τα καλά μας παιχνίδια"

 Για το παιχνίδι: «Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν από τα καλά μας παιχνίδια. Αμύνθηκε καλά ο Παναθηναϊκός, ήταν καλός στο δικό του μισό με αποτέλεσμα να μην βρούμε διαδρόμους».

Για το γκολ που δέχτηκε: «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ένα καλό σουτ, σούταρε δυνατά. Είχα μπροστά μου ποδοσφαιριστές γι' αυτό και μπήκε το γκολ».

Για το πόσο καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς ήταν αυτό το γκολ: «Αν δούμε το τελικό αποτέλεσμα αυτή είναι η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, πολλά μπορούν να γίνουν μέσα στα 90 λεπτά, αλλά όταν το σκορ είναι 1-0 η φάση αυτή έκρινε το παιχνίδι».

Για το πως μπορεί να αντιστραφεί το κακό κλιμα που υπάρχει στην ομάδα: «Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα καλό αποτέλεσμα σε σημαντικό παιχνίδι ανατρέπει την κατάσταση. Είχαμε σήμερα την ευκαιρία δεν την αξιοποιήσουμε, περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι μια ευκαιρία την Πέμπτη, έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, μακάρι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, γιατί θα είναι καλό για όλους μας και για μας και για τον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη...