Με συνταγή "Αρτέμιο Φράνκι" για το τρίποντο!

Τον επικίνδυνο Ατρόμητο υποδέχεται στην Τούμπα ο Δικέφαλος στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και θέλει το τρίποντο για να εκμεταλλευτεί τις χτεσινές απώλειες του γαβροβάζελου...
Με συνταγή "Αρτέμιο Φράνκι" για το τρίποντο!

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει -όπως πάντα- συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από τη σελίδα μας, τόσο στην κενρτρική όσο και στο facebook.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση μεταξύ των άλλων τόνισε: «Ο Ατρόμητος είναι μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Έχει έναν προπονητή που γνωρίζω καλά καθώς τον έχω αντιμετωπίσει με την Κ20 του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταφέρει να πάρουν καλά αποτελέσματα και είναι μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να αντιδράσουμε και μετά την ήττα από την Νέα Σμύρνη και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Ο Ίβιτς δεν θα έχει σήμερα στην αποστολή τους Περέιρα (τραυματίας), Αθανασιάδη (ίωση) και μετά το τέλος της χτεσινής (27/11) επέλεξε τους εξής 19 παίκτες: Γλύκο, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλα, Μαλεζά, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Μυστακίδη, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρη.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο (ή Τζαβέλας) - Λέοβατς, μπροστά τους Τσίμιροτ - Κάνιας - Σάκχοφ και στην επίθεση Ροντρίγκες - Κουλούρης - Κάμπος...

Όσον αφορά τον αντίπαλο, στην αποστολή του συμμετέχουν οι: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, ΛεΤαλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Γροντής, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές και Τόνσο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο ... "αξέχαστος" Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Ακρίβο και Απτσόγλου. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ανανίας Φωτιάδης (από τον σύνδεσμο Σερρών), ενώ χρέη παρατηρητή αγώνα θα έχει ο Δημήτρης Κύρκος.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την αθηναϊκή ομάδα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...