Με ψυχή για το καλύτερο!

Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας την ομάδα του ελληνικού δημοσίου...
Με ψυχή για το καλύτερο!

Η αναμέτρηση που κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρόφιλων, θα ξεκινήσει στις 20:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Αν και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ πρέπει να φύγει σήμερα από το τηγάνι με βαθμό ή βαθμούς, ώστε να μην αφήσει τον γάβρο του μαρινάκη να αποσπαστεί στη βαθμολογία, καθώς -για να μην ξεχνιόμαστε- η ομάδα μας μπήκε στο πρωτάθλημα με -3...

Ο Δικέφαλος προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα στο Μπακού με 2-0 από την Καραμπάγκ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, αλλά πιστεύουμε πως το σημερινό είναι παιχνίδι ειδικής βαρύτητας και η ομάδα αν βγάλει ψυχή και έχει καθαρό μυαλό μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, καθώς ο θρήνος είναι ο χειρότερος της τελευταίας 5ετίας.

Είναι σαν ένας πρόωρος τελικός στον οποίο οι παίκτες μας περιμένουμε να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και να προσέξουν ιδιαίτερα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, στα οποία οι γηπεδούχοι συνήθως βγαίνουν δυνατά, έχοντας και τη γνωστή αβάντα από ... παράγοντες της αναμέτρησης!

Ο Βλάνταν Ίβιτς μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων τόνισε: "Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα. Δώσαμε όμως στο παρελθόν δυνατά παιχνίδια με τις ξένες ομάδες και θεωρώ πως δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Έχει περάσει μάλιστα αρκετό χρονικό διάστημα από εκείνα τα παιχνίδια και η ομάδα γνωρίζει τι ζητάω. Ξέρουμε τι θέλουμε Ελπίζω την Κυριακή αυτά που ζητάω να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Τις περισσότερες φορές βγήκαν, κάποιες δυστυχώς όχι. Δημιουργούμε πολλές φάσεις και αυτό είναι καλό. Έχω ξαναπεί ότι μία ομάδα που κάνει φάσεις, σημαίνει ότι δουλεύει στον αγωνιστικό χώρο. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα όλοι θέλουμε να ήμαστε πιο αποτελεσματικοί αλλά και αυτό σιγά σιγά θα έρθει"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για σήμερα τον τραυματία Τζαβέλλα, καθώς και τους Βελλίδη, Δεληγιαννίδη, Γιαννούλη, Πούγγουρα, Κοροβέση που αναχώρησαν χτες (22/10) από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 20 παίκτες.  Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Χαρίσης, Σάκχοφ, Περέιρα, Αθανασιάδης, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Κάμπος,  Τιάμ, Κουλούρης. Δύο "θα κοπούν" την τελευταία στιγμή.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν οι: Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς στην άμυνα, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάνιας στη μεσαία γραμμή, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κάμπος στην επίθεση, με τον Μυστακίδη να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μπέντο πήρε στην αποστολή τους:  Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτη, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Σιόβα, Βιάνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αρετόπουλος, με βοηθούς τους Ακρίβο και Αλεξέα, 4ος ο Κιοτζένης και παρατηρητής διαιτησίας ο Πάνου...

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον γάβρο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...