"Πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις"

Ο Λέο Μάτος, στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ των άλλων πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει, να δει το επόμενο ματς και να πάρει τους τρεις βαθμούς...
"Πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάτος:

«Το πρόβλημα ήταν ότι η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε φάσεις, ήμασταν αρκετά καλοί, κάναμε δύο αδιανότητες ευκαιρίες, αλλά αν δεν θέλει να μπει δεν μπαίνει. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τόσο εύκολα ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι από αυτά που σου μένουν όταν η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα και έχεις κάνει τα πάντα. Πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε το επόμενο ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε σήμερα.

Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε είναι να βάλουμε τα γκολ που χάθηκαν σήμερα. Σε κάθε προπόνηση προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Θέλουμε να σκοράρουμε, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε όλη πίσω. Παρ' όλα αυτά κάναμε 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, μας εξηγεί τα πάντα, είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε και αυτό το κομμάτι. Ελπίζω και εύχομαι ότι στα επόμενα παιχνίδια θα τελειώσουμε τις φάσεις.

Με την Λίμπερετς πολύ απλά ο στόχος είναι να κερδίσουμε. Υπάρχουν απαιτήσεις από την ομάδα στην Ευρώπη και αυτό είναι θετικό. Ο στόχος μας είναι η νίκη σε αυτό το παιχνίδι, από αύριο θα αρχίσουμε να δουλεύουμε γι' αυτό. Δεν έχω δει κάποιο παιχνίδι της εκτός από αυτό με την Καμπάλα. Είναι μία ομάδα με συνοχή, δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο σκοπός μας είναι η νίκη. Ο κόουτς θα μας μιλήσει, θα δούμε κάποια βίντεο και είμαι αισιόδοξος».

Διαβάστε ακόμη...