Σφύριζε ότι του ζητούσαν στην Τρίπολη!

Ήταν το 61ο λεπτό της αναμέτρησης της Τρίπολης, όταν ο ρέφερι Αρετόπουλος (για εμάς ανεπαρκής για πολλοστή φορά), έδωσε πέναλτι σε βάρος του Βαρέλα...
Σφύριζε ότι του ζητούσαν στην Τρίπολη!

Δείτε τη φάση στο video στην οποία φαίνεται πως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επαφή του παίκτης μας με τον αντίπαλο. Ο Αρετόπουλος είδε καμια δεκαριά σηκωμένα χέρια των γηπεδούχων και χωρίς σκέψη έδειξε την άσπρη βούλα δικαιώνοντας όλους εμάς που πιστεύουμε πως δεν το 'χει... Ο Αρετόπουλος έχει άριστη οπτική επαφή και "μασάει" από τη βουτιά του Ιγκλέσιας, την ώρα που ο Βαρέλα απορημένος αναρωτιέται τι δόθηκε!

Στη φάση της αποβολής του νταή Μπέρτου με 2η κίκτρινη, κακώς το σκέφτηκε επί πολλή ώρα, καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων έπρεπε να πάει στα αποδυτήρια όχι με 2η κίτρινη, αλλά με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ κόκκινη!

Ανέχθηκε το συνεχές σκληρό παιχνίδι του Γιαννούλη στιον Κάμπος (κυρίως), χωρίς να του δείξει την κίτρινη! Τέλος στη φάση του 8ου λεπτού, που έδειξε κίτρινη σε Τζαβέλλα - Μπέρτο, ο παίκτης του Αστέρα κρατάει τον Τζαβέλλα, αλλά ο Αρετόπουλος τους τιμωρεί και τους δύο! Για παρόμοιες φάσεις ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με πέναλτι!

Και μετά από όλα αυτά κάποια αθηναϊκά sites που το παίζουν και φιλοΠΑΟΚτσήδικα μιλάνε για εξαιρετική διαιτησία ...

Διαβάστε ακόμη...