Ξόρκισε την καταραμένη έδρα!

Στο τελευταίο ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League, στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-2 τον τοπικό Αστέρα... 
Ξόρκισε την καταραμένη έδρα!

Ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Κρέσπο – Τζαβέλλα – Βαρέλα – Μάτος, στα χαφ Σάκχοφ – Κάνιας - Μπίσεσβαρ και στην επίθεση Ροντρίγκες – Κουλούρη – Κάμπος.

Rotation για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ που άφησε εκτός ενδεκάδας, Αθανασιάδη – Τσίμιροτ και επανέφερε σε αυτήν μετά από πολύ καιρό τον Ευθύμη Κουλούρη που τον δικαίωσε απόλυτα...

Ο Δικέφαλος μπήκε φουριόζος στο ματς και αποφασισμένος από την αρχή να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Έκλεισε τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο, πιέζοντας από τις πτέρυγες και έχοντας εντυπωσιακά ποσοστά κατοχής. Το γκολ ήταν θέμα χρονου. Στο 22ο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό Κάμπος - Μάτος, λάθος του Ιγκλέσιας, πρώτο σουτ από Ροντρίγκες, ασθενής απόκρουση του Κοσίσκι και ο Κουλούρης από κοντά το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κουλούρης με ασύλληπτο σουτ μετά από σέντρα του Ροντρίγκες έκανε το 0-2, με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί στο γήπεδο. Στο 44ο λεπτό, ο Μπέρτος μπροστά στον Αρετόπουλο χτυπάει τον Κρέσπο σε διεκδίκηση, παίρνει τη 2η κίτρινη και αποβάλλεται. Θα μπορούσε να είναι και απευθείας κόκκινη!

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ μπήκε μουδιασμένος και στο 60' δέχθηκε γκολ με πέναλτι που έδειξε ο Αρετόπουλος, σε μαρκάρισμα του Βαρέλα στον Ιγκλέσιας. Όπως φάνηκε ο Ιγκλέσιας βρήκε χορτάρι στην προσπάθειά του να σουτάρει ... Γενικά η διαιτησία του ήταν για μια ακόμη φορά προβληματική, καθώς σε πολλές περιπτώσεις σφύριζε ότι ζητούσε η κερκίδα του χωριού της Αρκαδίας! 

Στο 77o λεπτό, φωτοβολίδα του Ροντριγκες τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κοσίσκ, στην τελευταία καλή φάση του ματς. Από εκεί και πέρα ο Δικέφαλος διαχειρίστηκε άνετα το ματς και πήρε το τρίποντο σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται...

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίσκι, Μπέρτος, Κουρμπέλης, Σεφί, Ιγκλέσιας (83' Χαμντανί), Τσουκαλάς, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46' Ιγκόρ), Φαρίνια (72' Μάσα), Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο (46' Κίτσιου), Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (87' Περέιρα), Ροντρίγκες (78' Μυστακίδης), Κουλούρης, Κάμπος.

................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε

5ο λεπτό: Φάουλ του Ροντρίγκες από τα δεξιά, πέρασε η μπάλα, υπήρχαν πολλά κρατήματα στην περιοχή, ο Αρετόπουλος δεν είδε τίποτε!

8ο λεπτό: Κίτρινη σε Τζαβέλλα - Μπέρτο, με τον παίκτη του Αστέρα να κρατάει τον Τζαβέλλα, αλλά ο Αρετόπουλος να τους τιμωρεί και τους δύο! Το ξεκίνημα του Αρετόπουλο είναι ύποπτο! Για παρόμοιες φάσεις ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με πέναλτι!

12ο λεπτό: Φάουλ για κάρτα σε τάκλιν του Γιαννούλη πάνω στον Κάμπος δεν δίνεται

13ο λεπτό: Στο μισό γήπεδο το ματς, πιέζει ο ΠΑΟΚ

Ο Μπέρτος κοιτάει τον Αρετόπουλο όπως η αγελάδα το τρένο, την ώρα που τιμωρείται για οφθαλμοφανές φάουλ!

18ο λεπτό: Ανύπαρκτο φάουλ χρεώνεται ο Ροντρίγκες

Πάνω από 70% η κατοχή για τον ΠΑΟΚ!

22ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κουλούρης! Προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός Κάμπος - Μάτος, λάθος του Ιγκλέσιας, πρώτο σουτ από Ροντρίγκες, ασθενής απόκρουση του Κοσίσκι και ο Κουλούρης από κοντά το 0-1

24ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Κουλούρης με ασύλληπτο σουτ μετά από σέντρα του Γκάρυ

29ο λεπτό: Πολύ αυστηρή κίτρινη στον Κρέσπο

30ό λεπτό: Βουτιά του Φαρίνια, παίζετε σωστά λέει ο Αρετόπουλος 

32ο λεπτό: Πρώτη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Τσουκαλά να πιάνει κεφαλιά αμαρκάριστος και ο Σάκχοφ να σώζει

38ο λεπτό: Παρατηρήσεις του Ίβιτς στον Σάκχοφ που άργησε να απομακρύνει σε προηγούμενη φάση

43ο λεπτό: Σουτ του Μπίσεσβαρ, μπλόκαρε ο Κοσίσκι

44ο λεπτό: Ο Μπέρτος μπροστά στον Αρετόπουλο χτυπάει τον Κρέσπο σε διεκδίκηση, παίρνει τη 2η κίτρινη και αποβάλλεται 

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη

46ο λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Κίτσιου να περνάει στη θέση του Κρέσπο που προφανώς τραυματίστηκε από το χτύπημα του Μπέρτου, ένα χτύπημα που ήταν για απευθείας κόκκινη και όχι για 2η κίτρινη. Στο ίδιο λεπτό, αλλαγή και για τον Αστέρα, με τον Ιγκορ στη θέση του Τσιλιανίδη

50ό λεπτό: Ο Κουλούρης κερδίζει την κεφαλιά από τον Φαρίνιας, ο οποίος χτυπάει τον παίκτη μας στο κεφάλι, ο Αρετόπουλος δε δίνει το οφθαλμοφανές φάουλ!

55ο λεπτό: Ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Κουλούρη, που από πλάγια θέση σούταρε άουτ

60ό λεπτό: Πέναλτι για τον Αστέρα, κίτρινη στον Βαρέλα, το εκτέλεσε ο Ιωαννίδης και 1-2

71ο λεπτό: Σουτ του Κάμπος άουτ

72ο λεπτό: Μάσα στη θέση του Φαρίνια

73ο λεπτό: Κίτρινη στον Ροντρίγκες

77o λεπτό: Φωτοβολίδα του Ροντριγκες τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κοσίσκι!!!

78ο λεπτό: Μυστακίδης αντί του Ροντρίγκες

81ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία με τον Σάκχοφ που απο κοντά πλάσαρε αδύναμα!!!83ο λεπτό: Χαμντανί αντί του Ιγκλέσιας. Στο ίδιο λεπτό γύρισμα του Κουλούρη δεν πρόλαβε κάποιος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στη συνέχεια το σουτ του Κίτσιου σε κόρνερ ο Κοσίσκι86ο λεπτό: Κεφαλιά του Κάμπος δύσκολα ο Κοσίσκι87ο λεπτό: Περέιρα στη θέση του Μπίσεσβαρ, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ90ό λεπτό: Κίτρινη στον Μυστακίδη4 λεπτά οι καθυστερήσεις, μπήκαμε ήδηΤέλος..........................................................................

Το pregame της αναμέτρησης

Υπάρχουν φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Οι περισσότεροι είναι από την Αθήνα, αλλά και περιοχές της Πελοποννήσου

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Ίβιτς να ξεκινάει με Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης

19:10 Ξεκίνησε ζέσταμα ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...