"Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του.
"Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε να δώσουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που έχουμε κάνει ως τώρα, γιατί στην αρχή ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς και έχουμε καταφέρει αυτή τη στιγμή να είμαστε πρώτοι. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας πλέον".

Σε ερώτηση για το "μυστικό" της επιτυχίας του ΠΑΟΚ στα play offs δήλωσε: "Παλεύουμε όλοι μαζί πλέον, σαν ομάδα. Όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ από τον αντίπαλο. Είμαστε πολύ δυνατοί, με μεγάλη συγκέντρωση. Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρωτιά".

Όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί και για το αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τη νίκη, δήλωσε: "Δεν κοιτάζω έτσι τις ομάδες, δεν πιστεύω στη τύχη. Σκέφτομαι αποκλειστικά το παιχνίδι. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα, αλλά μην ξεχνάμε πως παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε".

Διαβάστε ακόμη...