"Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα"

O διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ, που ήταν και το τελευταίο του με τον Δικέφαλο για την φετινή σεζόν, καθώς από αύριο θα ενσωματωθεί με την Εθνική του ομάδα...
"Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα"

 Αναλυτικά τόνισε ο Εργκούς Κάτσε:

Για την βελτιώση του ΠΑΟΚ στα playoffs: «Φεύγω αύριο και είμαι δυστυχισμένος που δεν μπορώ να κάτσω στο τελευταίο ματς. Να βοηθήσω γιατί είναι τελικός. Οταν άρχισαν τα play offs ήμασταν στο μηδέν και τώρα έχουμε δέκα βαθμούς. Αυτό τα λέει όλα. Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, γιατί πριν δεν ήμασταν».

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν πρέπει να πάμε έχοντας στο μυαλό ότι με «Χ» πάμε στο Champions League. Θέλουμε μόνο για τη νίκη. Γιατί αν πάμε για «Χ» μπορεί να στραβώσει. Θα το δω το ματς, γίνεται να το χάσω».

Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν: «Μέχρι στιγμής είμαι στον ΠΑΟΚ. Στο μέλλον δεν ξέρεις. Μόνο ο Θεός ξέρει. Εγώ θέλω να μείνω».

Για τη συμμετοχή της Αλβανίας στο EURO: «Το EURO είναι μεγάλη διοργάνωση, κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει και είμαστε που θα πάμε. Το γκρουπ που έχουμε είναι δυνατό, αλλά αν παίξουμε όπως στα προκριματικά μπορεί να προκριθούμε».

Διαβάστε ακόμη...