Η πιο μεγάλη μέρα των play offs!

Φτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική των φετινών play offs και η μάχη για την πρωτιά σε αυτά, κορυφώνεται...
Η πιο μεγάλη μέρα των play offs!

Η σημερινή είναι ασφαλώς η πιο μεγάλη μέρα του "πολέμου" μέχρι την επόμενη, καθώς τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τα παιχνίδια βάζελου - Πανιωνίου (18:15) και αεκ - ΠΑΟΚ (20:00), ενδέχεται να κρίνουν εν πολλοίς το ποια ομάδα θα κάνει το παραπάνω βήμα για την κατάληψη της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν!

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από τη σελίδα μας (κεντρική και facebook).

O 'Ίβιτς, που είναι πανθομολογούμενο πως έβαλε τα γυαλιά στον προκάτοχό του, δεν υπολογίζει για σήμερα τους τραυματίες Ζάιρο, Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη, καθώς και τον τιμωρημένο Πέλκα. Αντίθετα θα έχει στη διάθεσή του τους Χαρίση - Κάτσε που εξέτισαν τις ποινές του και επανήλθαν στην αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Κίτσιου, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Τζιόλη, Χαρίση, Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Βελλίδη, Βίτορ, Χατζηισαΐα, Σκόνδρα, Κοροβέση, Κάτσε, Αντόνις και Μπερμπάτοφ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα - εκτός απροόπτου- θα βρεθούν: Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας και Λέοβατς στην άμυνα, Τζιόλης, Κάτσε και Χαρίσης στα χαφ και Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη στην επίθεση. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Τσίμιροτ

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι, τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι πολύ καλό το ότι όλα περνάνε και τώρα από τα δικά μας πόδια. Θα τα δώσουμε όλα όλοι για να πάρουμε και αυτό το τρίποντο. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι πολλά πράγματα μπορούν να είναι το κλειδί της επιτυχίας. Εξαρτάται από την μέρα στην οποία θα βρεθούμε τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος. Επίσης ρόλο παίζουν οι ικανότητες των παικτών και η ποιότητά τους. Και φυσικά πάνω από όλα είναι η ομάδα και αν είναι αυτή που ήταν και στα προηγούμενα παιχνίδια όλα θα πάνε καλά»...

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο προσωρινός προπονητής της αεκ (Παναγιωτάρας), δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Τζεμπούρ και τον ανέτοιμο Βάργκας. Την 11άδα της αθηναϊκής ομάδας θα αποτελέσουν οι: Ανέστης, Γκιάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κομίνης (ένας ρέφερι που έχει εκτελέσει τον ΠΑΟΚ σε ουκ ολίγα ματς!) με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Σίπκα (Πέλλας). Τέταρτος ο Παπαπέτρου και παρατηρητής του αγώνα ο Γαβριηλίδης.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με την αεκ, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...