"Σημαντικό ότι κερδίσαμε" (vid)

O κόουτς του Δικεφάλου τοποθετήθηκε μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική των playoffs...
"Σημαντικό ότι κερδίσαμε" (vid)

 Αναλυτικά τόνισε ο Βλάνταν Ίβιτς:

Για την εικόνα του αγώνα: "Ξεκίνησε το παιχνίδι όπως θέλαμε, βάλαμε δύο γρήγορα γκολ, παίξαμε ένα 60λεπτο με καλό ρυθμό. Μετά έπεσε ο ρυθμός, αυτό είναι λογικό, όταν έχεις μια ομάδα που παίζει πίσω από την μπάλα και αμύνεται. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα"

Για τον Μαλεζά : "Ο Μαλεζάς ένιωθε ένα σφίξιμο αλλα δεν είναι κάτι σοβαρό, πιστεύω θα τον έχουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια".

Για το αν θεωρεί φαβορί για την πρώτη θέση των playoffs τον ΠΑΟΚ : "Είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, φαβορί δεν υπάρχει. Μέχρι να τελειώσεις, δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Το ξέρω καλά, το ξέρουν κι οι παίκτες".

Για την αντικατάσταση του Κλάους από τον Μπερμπάτοφ στο ημίχρονο : "Ήταν θέμα ξεκούρασης του Αθανασιάδη, που έπαιξε πολλά 90λεπτα. Προσπαθούμε να ξεκουράσουμε όλους τους παίκτες, που το χρειάζονται. Το πρόγραμμα είναι έντονο και δύσκολο".

Για το αν θα αγωνιστούν στο τελευταίο παιχνίδι Κάτσε και Μακ : "Δεν έχουμε πληροφορίες ακόμη. Η διοίκηση μιλάει με τις δύο ομοσπονδίες, πιστεύω σήμερα – αύριο θα έχουμε πιο ξεκάθαρες πληροφορίες. Για την ώρα, κοιτάμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ".

Για τα 101 γκολ που συμπλήρωσε ο Κλάους με την φανέλα του Δικεφάλου: "Είναι σημαντικό ο επιθετικός σου να έχει το εύκολο γκολ. Δεν είναι λίγα τα γκολ, που έβαλε. Σε ότι αφορά ότι έγινε πριν από μένα, αυτό που λέω είναι πως για έναν επιθετικό είναι σημαντικό να παίζει. Παίζει, θέλει να προσφέρει στην ομάδα και σκοράρει".

Διαβάστε ακόμη...