«Μηδέν απώλειες» (video)

Ο Τάσος Δημητριάδης είναι ο βενιαμίν του ΠΑΟΚ χωρίς συμμετοχές στα πλέι οφ και με μόλις 5 αγωνιστικά λεπτά φέτος στο εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά.
«Μηδέν απώλειες» (video)

Ο νεαρός που κυρίως βλέπει τα πράγματα και αποκτά εμπειρίας από τις προπονήσεις, μίλησε στην κάμερα του novasports.gr, εκφράζοντας τη δική του άποψη για τη συμμετοχή στα πλέι οφ και τη συνέχεια.

Αναλυτικά τόνισε:

Για το αν ικανοποιεί η έως τώρα συγκομιδή στα Play Offs: «Σίγουρα ικανοποιεί. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και θα προσπαθήσουμε για το απόλυτο από δω και πέρα και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά» .

Για τα συμπεράσματα που έχουν βγει μετά τον πρώτο γύρο της μίνι διοργάνωσης: «Θεωρούμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος δυναμώσαμε σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο από εδώ και πέρα» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο: «Σίγουρα ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Και οι τρεις ομάδες είναι δυνατές και πιστεύω πως όλα θα κριθούν στα τελευταία παιχνίδια» .

Για το γεγονός ότι η ομάδα κέρδισε παρά την κακή εμφάνιση: «Έχουμε στο μυαλό μας το απόλυτο και θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έχουμε καλύτερες επιδόσεις από αυτές που είχαμε στο παρελθόν» .

Για τα στοιχεία που πρέπει να δείξει η ομάδα για να πάρει την νίκη: «Σίγουρα η συγκέντρωση. Από κει και πέρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστοι και φρέσκοι ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε την νίκη» .

Για τις απουσίες του αντιπάλου αλλά και του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα θα παίξουν τον ρόλο τους, αλλά εμείς θα πάμε με ότι καλύτερο έχουμε να πάρουμε την νίκη» .

Για το PAOK Academy: «Είναι δεδομένο ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση στις Ακαδημίες πάρα πολύ. Οι επιτυχίες των τελευταίων ετών δείχνουν την εξέλιξη και μακάρι να συνεχιστεί αυτό και ακόμα καλύτερα» .

Για τις διαφορές του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου με το επαγγελματικό: «Για να φτάσεις στην πρώτη ομάδα πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Αυτό είναι το όνειρο του κάθε παιδιού που προέρχεται από τις Ακαδημίες. Η ανταμοιβή του»

Δείτε όσα είπε στο βίντεο

Διαβάστε ακόμη...