"Ευτυχώς δεν μας κόστισαν τα λάθη"

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, ο Στέφανος Αθανασιάδης, σε δηλώσεις τόνισε πως η ομάδα δεν έκανε καλό παιχνίδι, απλά ήταν συγκεντρωμένη στη νίκη!
"Ευτυχώς δεν μας κόστισαν τα λάθη"

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αθανασιάδης:

Για το παιχνίδι και τη σημασία τςη νίκης: "Θέλω, ξεκινώντας, να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, δώσανε ότι είχανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα πολύ δυνατή ειδικά μέσα στην έδρα του. Αυτό που θέλαμε από την αρχή ήταν να μπούμε δυνατά, να μην αφήσουμε περιθώριο στον Πανιώνιο, ξέραμε ότι είχε παίξει και ένα παιχνίδι την Παρασκευή και θα ήταν οι παίκτες του πιο κουρασμένοι από εμάς. Θέλαμε να δείξουμε από την αρχή ένα καλό πρόσωπο, καταφέραμε προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό που κρατάμε από τη σημερινή αναμέτρηση είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, γιατί κατά τη γνώμη μου δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν απλά συγκεντρωμένοι και δεν κάναμε κάτι σπουδαίο"

Για τη δική του εμφάνιση σχολίασε: "Όσες ευκαιρίες και να χάσεις στο μυαλό σου είναι μόνο να έρθει η επόμενη για να σκοράρεις, τόσο για μένα όσο και όλους τους συμπαίκτες μου! Αυτό που είπα και πριν, θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς, ξέραμε τη σημασία τους. Ακολουθεί παιχνίδι στην έδρα μας, ξεκινάμε από αύριο κιόλας να το σκεφτόμαστε, γιατί η συνέχεια είναι μεγάλη και έρχονται πολλά παιχνίδια γρήγορα και θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας"

Για τα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ και τους λόγους που αυτά προέκυψαν: "Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να αποφύγουμε αυτά τα λάθη. Ευτυχώς δεν μας κόστισαν, αλλά για τη συνέχεια θα πρέπει να το έχουμε σαν μάθημα ότι σε τέτοια σημαντικά παιχνίδια δεν πρέπει να  κάνεις όχι ένα λάθος, ούτε μισό. Για να μη δώσεις στον αντίπαλο το δικαίωμα να πιστέψει ότι μπορεί να πετύχει κάτι, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα" 

Για τους επτά βαθμούς που μάζεψε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο των play offs: "Σίγουρα μας ικανοποιεί η βαθμολογική συγκομιδή, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθούμε και να πούμε ότι κάτι καταφέραμε. Δεν καταφέραμε τίποτε, έχουμε άλλα τρία παιχνίδια πρέπει να τα δώσουμε όλα, όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο που είναι η 1η θέση".

Για τη συμπλήρωση δύο ετών από το χαμό του Παναγιώτη Ποικιλίδη, δήλωσε: "Πιστεύω πως όλα τα παιδιά και εγώ μαζί θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον Παναγιώτη! Ήταν ένας άνθρωπος που μας βοήθησε πάρα πολύ -και προσωπικά εμένα στα πρώτα βήματα που έκανα στην επαγγελματική ομάδα- λείπει από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, όπως λείπουν και όλα τα παιδιά που έχουν χαθεί από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να πετύχουμε τον στόχο και να αφιερώσουμε και να αφιερώσουμε την επιτυχία σε όλα αυτά τα παιδιά και στον Παναγιώτη και ξέρουμε ότι από εκεί ψηλά μας παρακολουθούν!!!" 

Διαβάστε ακόμη...