«Πήραμε δίκαια τη νίκη» (video)

Μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ο Στέλιος Μαλεζάς τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα είχε απ' την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε δίκαια τη νίκη...
«Πήραμε δίκαια τη νίκη» (video)

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαλεζάς...

Για τη σημασία της νίκης και το πώς αυτη ήρθε: "Είχαμε πολύ καιρό να κερδίσουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ειδικά μέσα στην Αθήνα, και από την αρχή είχαμε ως σκοπό να το πράξουμε. Νομίζω ότι εκτός από ένα διάστημα στο οποίο δεν ήμασταν αρκετά καλοί και  ο Πανιώνιος μάς απείλησε με 1-2 ευκαιρίες, μετά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κερδίσαμε δίκαια"

Για τα αβίαστα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι: "Νομίζω ότι ήταν λάθη απειρίας, αυτό μόνο μπορώ να πω! Γενικά ενώ είχαμε κάποια καλά διαστήματα, νομίζω ότι όλη η ομάδα έκανε κάποια λάθη τα οποία ήταν αψυχολόγητα, κάποια λάθη απειρίας, κάποια λάθη που δεν πρέπει και δεν επιτρέπεται να κάνουν παίκτες έμπειροι.  Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό που ακολουθεί στην Τούμπα, εφόσον θέλουμε να έχουμε σαν κριτήριο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι"

Για το αν ικανοποιεί η συγκομιδή των επτά βαθμών στον πρώτο γύρο των play offs: "Δεν έχουμε πάρει το απόλυτο, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτε, έχουμε 7 βαθμούς, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και μόνο αυτό. Νομίζω ότι το επόμενο παιχνίδι είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια, γιατί ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία στήνεται στα εκτός έδρας παιχνίδια αρκετά καλά και νομίζω ότι θα έχουμε περισσότερα προβλήματα σε σχέση με σήμερα"

Αναλυτικά στο βίντεο οι δηλώσεις τους.

Διαβάστε ακόμη...