Μεγάλο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη!

Για την 3η στροφή των play offs, o Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον υπολογίσιμο και ιδιαίτερα επικίνδυνο φέτος, Πανιώνιο!
Μεγάλο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας (στην κεντρική και στο facebook).

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει για σήμερα τον Βίτορ που αποκλείστηκε από την αποστολή για προληπτικούς λόγους, τους τιμωρημένους Κάτσε - Τζιόλη και τους τραυματίες Κωνσταντινίδη - Ζάιρο. Όλοι γύρω από την ομάδα γνωρίζουν τη σπουδαιότητα του παιχνιδιού και περιμένουμε σήμερα αυτό να αντιμετωπιστεί σαν τελικός. Διπλό στη Νέα Σμύρνη θα σημαίνει πολλά ενόψει της συνέχειας!!!

Ο Ίβιτς στην 18μελή συμπεριέλαβε τους:  Γλύκο, Βελλίδη, Χατζηισαΐα, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Κοροβέση, Σκόνδρα, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Χαρίση, Αντόνις, Πέλκα, Ροντρίγκες, Μυστακίδη, Μακ, Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας και Λέοβατς, Χαρίσης και Τσίμιροτ θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, με τον Πέλκα να τοποθετείται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, ενώ οι Μακ και Ροντρίγκεζ θα βρίσκονται στις δύο πτέρυγες, με τον Αθανασιάδη να είναι ο μοναδικός καθαρός προωθημένος, σε ένα 4-2-3-1 όπως όλα δείχνουν.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων επεσήμανε για τον Πανιώνιο:  «Είναι μία ομάδα πειθαρχημένη στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν τον τρόπο τους να αμύνονται και να επιτίθενται, με γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Σίγουρα δεν είναι τυχαία στα Play Offs. Έχουν κάνει σπουδαίο πρωτάθλημα, με έναν έμπειρο και καλό προπονητή στον ΠΑΟΚ. Δεν θα παίξουν τυχαία στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε στο δικό μας παιχνίδι ούτε στου Πανιωνίου. Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν και το μόνο που μπορεί να είναι διαφορετικό είναι κάποιες λεπτομέρειες στο σχήμα και στο τακτικό κομμάτι. Πιστεύω ότι θα μπούμε αποφασισμένοι στο ματς. Είναι η μοναδική ομάδα από την οποία δεν πήραμε ούτε πόντο από την μέρα που ανέλαβα. Δεν με προβληματίζει όμως αυτό καθώς κάθε παιχνίδι είναι κάτι καινούριο».

Όσον αφορά την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα απουσίας και στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι πήρε τους: Παπαδόπουλο, Διούδη, Γιαννιώτη, Τασουλή, Πατσατζόγλου, Ρισβάνη, Οικονόμου, Αργυρόπουλο, Ποζατζίδη, Σιώπη, Κόρμπο, Μπακασέτα, Καραμάνο, Μασούρα, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριο, Βλάχο, Μπλέτσα, Χαλκιαδάκη, Μπαργκάν

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αρετόπουλος με βοηθούς τους Σίπκα (Πέλλας) και Δημητριάδη (Καστοριάς). Τέταρτος ο Καραντώνης (Ημαθίας) και παρατηρητής του αγώνα ο ... Ζωγράφος.

Θυμηθείτε την προϊστορία των αγώνων μας με γηπεδούχο τον Πανιώνιο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...