Αναζητώντας μια "νέα αρχή" ...

Με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον επικίνδυνο Παναιτωλικό, σε παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Super League.
Αναζητώντας μια "νέα αρχή" ...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας. 

Ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου, δεν υπολογίζει για σήμερα τον τιμωρημένο Μακ και τους τραυματίες Γλύκο, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Τσίμιροτ, Μπερμπάτοφ, Χατζηισαΐα, Κωνσταντινίδη, Γκολάσα και Σκόνδρα...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε στην 18μελή αποστολή τους: Βελλίδη, Μελίσσα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Μαλεζά, Λέοβατς, Κοροβέση, Κίτσιου, Χαρίση, Κάτσε, Τζιόλη, Σάμπο, Αντόνις, Μυστακίδη, Πέλκα, Δημητριάδη, Κάκκο, Αθανασιάδη.

Μιλώντας για το παιχνίδι ο Ίβιτς δήλωσε: «Έχω εικόνα από τον Παναιτωλικό και έχω δει πολλά παιχνίδια του. Είναι σίγουρα μία δύσκολη έδρα και δύσκολα περνάει κανείς από κει. Αλλά αυτό που ενδιαφέρει είναι πως θα βγει η ομάδα μου στον αγωνιστικό χώρο. Δίνουμε βάση και σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά κοιτάμε να είμαστε εμείς πιο ζωντανοί. Να ζωντανέψουμε και να βγάλουμε ένα καλό 90λεπτο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Κόσμος του ΠΑΟΚ δεν θα υπάρχει στο Αγρίνιο, καθώς απαγορεύτηκε η μετακίνηση (οργανωμένη και μη) από την αστυνομία...

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μαντζουράκης στην αποστολή συμπεριέλαβε τους:  Κέβιν, Κόρσιενς, Κούσα, Ρουσκουσέδα, Μουνιός, Κλέσιο, Μάκο, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Μύγα, Κωνσταντινόπουλο, Παπουτσογιαννόπουλο, Βασιλείου, Χαντάκια, Ουάρντα, Βασιλούδη, Κυριακίδη, Κριστιάνο.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς του τους Ποντίκη (Πρέβεζας) και Μαγιάννη (Άρτας), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Πουλημάς...

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Παναιτωλικό ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...