Τον αποδεκατίζουν οι θλάσεις!!!

Αυτό που συμβαίνει ΚΑΙ φέτος στον ΠΑΟΚ, είναι πέρα από κάθε λογική! Η ομάδα ταλανίζεται από συνεχόμενες θλάσεις, στερούμενη βασικότατα εργαλεία της σε πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν!
Τον αποδεκατίζουν οι θλάσεις!!!

Ουσιαστικά αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της, καθώς αναγκάζεται να διαφοροποιεί σχήματα και πρόσωπα ενδεκάδας από Κυριακή σε Κυριακή. Δεν μιλάμε για 5-10 σε όλη τη χρονιά (αυτό είναι το φυσιολογικό νούμερο), αλλά φτάσαμε σε έναν αριθμό κοντά στο 35!!! Απίστευτο και όμως αληθινό!

Θυμάμαι όταν είχαν αρχίσει να εμφανίζονται οι πρώτες θλάσεις επί Σάντος ακόμη, αρχίσαμε να πιστεύουμε πως αυτό είχε να κάνει με τον τρόπο προπόνησης του Πορτογάλου... Ακολούθησαν ουκ ολίγοι προπονητές, το φαινόμενο εντάθηκε, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε και πληρώνει απουσίες, ενώ πλέον όλοι μιλούν για μείζον θέμα με το προπονητικό κέντρο και τις υποδομές του χορτοτάπητα. 

Τελευταία "θύματα" ο Χατζηισαΐας με τον Τσίμιροτ (δεν είναι η πρώτη του φορά φέτος), αμφότεροι οι παίκτες θα επανέλθουν στα play offs και βλέπουμε, την ώρα που το καθημερινό δελτίο της προπόνησης που ανεβάζει η ΠΑΕ, έχει εξελιχτεί σε ... δελτίο τρόμου! Κάθε τόσο σκάει και ένα καινούριο όνομα, μια καινούρια απουσία!

Το κακό παράγινε, ο σύλλογος έχει επενδύσει ένα πολύ σημαντικό ποσό στη Νέα Μεσήμβρια, αλλά όπως φαίνεται αυτή .. τον πληγώνει ανεπανόρθωτα!  

Διαβάστε ακόμη...