Σιγά τα ... ωά!

Την απόφαση να να διανυκτερεύσει όλη η αποστολή του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» και όχι ο καθένας στο σπίτι του, πήρε ο Τούντορ!!!
Σιγά τα ... ωά!

Να πάνε δηλαδή σε ένα 5άστερο ξενοδοχείο και να προσπαθήσουν να βρούνε τι φταίει! Αυτή θα είναι δηλαδή η τιμωρία όσων αγωνίστηκαν, σε μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία του συλλόγου;

Μας συγχωρείς Mr, αλλά οι μόνοι που πραγματικά θα στενοχωρηθούν για αυτή σου την απόφαση είναι οι ιδιοκτήτες κάποιων μπαρ στην περιοχή του λιμανιού που θα χάσουν κάποιους από τους πελάτες τους, οι οποίοι συχνά πυκνά τα επισκέπτονται για να πνίξουν τον πόνο τους μετά από στραβά αποτελέσματα!

Πρόστιμο και μάλιστα ΑΣΗΚΩΤΟ, το μεγαλύτερο δυνατόν, αξίζει σε αυτούς που ντρόπιασαν τη φανέλα που φορούσαν στο ματς της Κομοτηνής! Πρόστιμο σε αυτούς που παίζουν συνέχεια ελλείψει εναλλακτικών λύσεων και τους έχουν κάνει οι δημοσιογράφοι παικταράδες!

Την ώρα που ο κόσμος "ματώνει" για να τους δει κάνοντας χιλιόμετρα, αυτοί με τις τραγικές τους εμφανίσεις εκθέτουν συνεχώς όσους τους έφεραν στην Τούμπα και τους έκαναν πλουσιοπάροχα συμβόλαια.

"Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδέλα"     

Διαβάστε ακόμη...