Δε σας φταίει πλέον κανείς!

Τραγική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, ασορτί και το κοουτσάρισμα του Ιγκόρ Τούντορ!
Δε σας φταίει πλέον κανείς!

Δικαιολογίες πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, αλλά να μη  ξεχνάμε πως σημαντικές απουσίες δεν είχε μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά είχαν και οι γηπεδούχοι  Χρεώνουμε στον Τούντορ τη μη χρησιμοποίηση του Κάτσε στο αρχικό σχήμα, καθώς και την αλλαγή του Λέοβατς με τον Κάκκο (εκτός και αν συνέτρεχε θέμα τραυματισμού), καθώς από εκείνο το σημείο και μετά νέκρωσε η αριστερή πτέρυγα που ως τότε ήταν η πιο δραστήρια...

Δεν γίνεται η ομάδα να έχει κερδίσει ένα τσουβάλι στημένα και αυτά να περνάνε ανεκμετάλλευτα σωρηδόν, δε γίνεται η ομάδα να δέχεται τέτοια γκολ και να βλέπουμε τέτοια ασυνεννοησία στην άμυνα, δε γίνεται να έχεις την κατοχή σε τέτοια ποσοστά και να χάνεις παιχνίδια!

Κάποιος θα πρέπει επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη και να πει "mea culpa"! Η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, τα πειράματα συνεχίζονται και οι βαθμοί χάνονται ο ένας μετά τον άλλον. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επειγόντως ένα ηλεκτροσόκ μήπως και σωθεί την ύστατη στιγμή κάτι από τη φετινή χρονιά που δείχνει να πηγαίνει ολοταχώς ... στα χαμένα!

Άμοιροι ευθυνών δεν είναι και οι παίκτες, το μέγεθος της αξίας αρκετών από αυτούς δείχνει να είναι δυσανάλογο με το βάρος της φανέλας που φοράνε! Ας όψονται αυτοί που τους έφεραν στην Τούμπα, θεωρώντας τους κελεπούρια! Εικόνα έχουμε πλέον για όλους, μετά από τόσα ματς...

Το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε, δεν υπάρχει αυτό που ζήσαμε σήμερα! Ο ΠΑΟΚ να χάνει από τον σχεδόν υποβιβασμένο Πανθρακικό, κάποιου Χατζηνικολάου!

 

Διαβάστε ακόμη...