Με πολλά προβλήματα για το διπλό!

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη στην Τούμπα στο ματς κυπέλλου με τον γάβρο - ελέω Παππά- και να συνεχίσει την προσπάθειά του για το πρωτάθλημα!
Με πολλά προβλήματα για το διπλό!

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει στις 15:00 στην Κομοτηνή τον ουραγό αλλά αξιόμαχο Πανθρακικό, σε παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3 και για το οποίο θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Πολλά τα προβλήματα για τον Τούντορ που δεν υπολογίζει για σήμερα τους Γλύκο, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Μακ και Σκόνδρα!

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στη διάθεση του Κροάτη τεχνικού για το ματς με τον Πανθρακικό είναι οι: Βελλίδης, Μελίσσας, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Κίτσιου, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Σάμπο, Αντόνις, Μυστακίδης, Πέλκας, Κάκκο, Αθανασιάδης.  

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν: Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλας - Χατζηισαΐας - Βίτορ στην άμυνα, Κίτσιου - Χαρίσης - Τζιόλης - Άντονις - Λέοβατς στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση Πέλκας - Μυστακίδης με ελάχιστες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Κλάους που δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο!

Κόσμος του ΠΑΟΚ δεν θα βρεθεί αυτή τη φορά οργανωμένα στην Κομοτηνή, αλλά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως ο Δικέφαλος δεν θα παίξει μόνος του σε αυτό το παιχνίδι, όπως δεν έπαιξε ποτέ και σε κανένα γήπεδο του πλανήτη!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Χατζηνικολάου, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους τραυματίες Μελλίσση, Χρήστου και Τζάνη και τον τιμωρημένο Χασομέρη. Σε αυτήν βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Τζελέπης, Γιούδας, Παπαγεωργίου, Ζδράβος, Μπουγαΐδης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Λαδάκης, Ηλιάδης, Μεχία, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Φωτάκης, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Βάλτερ, Χαβίτο, Ντιγκινί, Μουδούρογλου, Νικόλτσης, Ίγκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ ο ... Βοσκάκης με βοηθούς τους Βλάσση - Καλφάκη και 4ο τον Φωτιάδη...

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Πανθρακικό ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...