Η αποστολή για την πρόκριση

Ο Πανιώνιος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, ο αγώνας της Πέμπτης (11.02) είναι για το Κύπελλο.
Η αποστολή για την πρόκριση

Ο Δικέφαλος καλείται να υπερασπιστεί το 1-1 της Νέας Σμύρνης και να πάρει την πρόκριση.

10.02.2016Μια αποστολή, η οποία δε θα είναι εύκολη, δεδομένου ότι ο Πανιώνιος έχει αποδείξει πως διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, κρατά την τύχη στα χέρια του και θα έχει δίπλα του και τον κόσμο του που πάντα αποτελεί ένα έξτρα όπλο.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για τη ρεβάνς του Κυπέλλου ολοκληρώθηκε στην Τούμπα με τον Ίγκορ Τούντορ να επικεντρώνεται στην τακτική αντιμετώπιση του αγώνα και να προβάρει τα πλάνα του για την αντιμετώπιση του Πανιωνίου.

Στα ευχάριστα, η συμμετοχή στην προπόνηση του Μάριν Λέοβατς που σαφώς και δεν είναι έτοιμος για 90′, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αντιθέτως, ο Γιάννης Μυστακίδης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα κι έμεινε εκτός μαζί με τους τραυματίες Κωνσταντινίδη, Χαρίση, Γλύκο, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Κοροβέση και τον τιμωρημένο Τζαβέλλα.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Βελλίδης, Σιαμπάνης, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λέοβατς, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Γκολάσα, Σάμπο, Πέλκας, Μακ, Κάκκο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.

Διαβάστε ακόμη...