Η αποστολή για το παιχνίδι με ολυμπιακό

Με πολλές απουσίες λόγω των προβλημάτων από τους τραυματισμούς και δύο νέα πρόσωπα από την Κ20 κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα προκειμένου ν' αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League.
Η αποστολή για το παιχνίδι με ολυμπιακό

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα. Ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του επέλεξαν να δουλέψουν στην τακτική αντιμετώπιση του αγώνα της Κυριακής (07.02) τόσο στον δημιουργικό όσο και στον ανασταλτικό τομέα. Ένα κομμάτι της προπόνησης αφιερώθηκε στην αντιμετώπιση και στην εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Νοκ άουτ λόγω τραυματισμών είναι οι Γλύκος, Χαρίσης, Λέοβατς, Κοροβέσης, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Μελίσσας, Κωνσταντινίδης που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης προσαρμοσμένο στις ανάγκες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι Βελλίδης, Σιαμπάνης, Χατζηισαϊας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Σάμπο, Γκολάσα, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Δημητριάδης, Κάκκο.

Διαβάστε ακόμη...