Στην Αθήνα για πρόκριση και τελικό!

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην PAOK Sports Arena, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Φάρο Κερατσινίου...
Στην Αθήνα για πρόκριση και τελικό!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:30, στο κλειστό γυμναστήριο Κερατσινίου "Π. Νικολαΐδης".

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της ομάδας, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου, εκτός του Milenko Tepic, που προφυλάχθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχωρεί απόψε το απόγευμα για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Milenko Tepic, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Βασιλειάδης, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θωμάς Κώττας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Uros Duvnjak, Nikola Markovic και William Hatcher, ενώ την αποστολή της ομάδας θα συνοδεύσουν από σήμερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Χαραλαμπίδης (που δεν είναι όμως σε θέση να αγωνιστεί).

Στο πλευρό της ομάδας θα είναι και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμη...