Με Μπέρμπα-Σάμπο στο Ντόρτμουντ

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναμέτρηση εναντίον της Ντόρτμουντ. Η προπόνηση -σύντομης διάρκειας- αφιερώθηκε στην προετοιμασία της τακτικής του αγώνα.
Με Μπέρμπα-Σάμπο στο Ντόρτμουντ

Το ιατρικό δελτίο είχε καλά και άσχημα νέα. Ευτυχώς ο Έρικ Σάμπο δεν έχει υποστεί τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη και προληπτικά γυμνάστηκε σήμερα μόνος του. Αντίθετα ο Εγιάλ Γκολάσα έχει υποστεί θλάση από το χτύπημα του αντιπάλου χαμηλά στη γάμπα και θα επανέλθει μετά τις γιορτές. Ο Ζάιρο είχε και σήμερα ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική. Ο Μιγκέλ Βίτορ επιβεβαιώθηκε ότι δεν αντιμετώπισε κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού και οι ενοχλήσεις του προήλθαν από ερεθισμό στο νεύρο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

O Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προπονήθηκε κανονικά χωρίς ενοχλήσεις και θα συμμετάσχει στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ίγκορ Τούντορ , η οποία αποτελείται από τους:

Όλσεν, Γλύκο, Σκόνδρα, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κοροβέση, Ροντρίγκες, Μυστακίδη, Σάμπο, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Αντόνις, Κ.Σαββίδη, Κάτσε, Πέλκα, Μακ, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ.

Διαβάστε ακόμη...