Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα

Με λίγες ώρες ξεκούραση μετά την επιστροφή από το Κράσνονταρ τα ξημερώματα της Παρασκευής (06.11) και μόλις δύο μέρες πριν το επόμενο παιχνίδι για τη Super League, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει Πανθρακικού.
Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα

 Οπως συμβαίνει έπειτα από κάθε αγώνα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στη Ρωσία ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο .

Το δεύτερο γκρουπ έκανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδια σε μικρό χώρο γύρω από τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προγράμματος, αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Ζάιρο έκανε ειδικό ατομικό πρόγραμμα μεγάλης έντασης και το Σάββατο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα, ο Γιάννης Μυστακίδης ανεβάζει ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης, ενώ ο Μιγκέλ Βίτορ , ο Μάριν Λέοβατς και ο Εργκούς Κάτσε έμειναν στο γυμναστήριο για ποδήλατο και θεραπεία.

Διαβάστε ακόμη...