Η αποστολή για την Τρίπολη

Τη νίκη σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Super League θέλει ο ΠΑΟΚ που το απόγευμα του Σαββάτου (31.10) πετά για την Τρίπολη προκειμένου το μεσημέρι της Κυριακής (01.11) ν' αντιμετωπίσει τον Αστέρα.
Η αποστολή για την Τρίπολη

Έπειτα από τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις και τις αντοχές του από τα συνεχόμενα ματς, απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική με τον Ίγκορ Τούντορ να αναλύει στους ποδοσφαιριστές πως θέλει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Μάριν Λέοβατς, Στέλιος Κίτσιου, Γκόικο Τσίμιροτ προπονήθηκαν κανονικά με τον πρώτο να είναι στη διάθεση του Τούντορ για το ματς της Τρίπολης. Στην αποστολή μετέχει και ο Έρικ Σάμπο, ο οποίος επέστρεψε από την Σλοβακία.

Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μυστακίδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα επανένταξης κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πρόγραμμα αποθεραπείας με ποδήλατο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι 18 που μετέχουν στην αποστολή είναι οι: Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Σκόνδρας, Γκολάσα, Χαρίσης, Σάμπο, Τζιόλης, Μακ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η ομάδα γευμάτισε στη Νέα Μεσημβρία, ενώ η πτήση για Καλαμάτα είναι προγραμματισμένη στις 18:15.

Διαβάστε ακόμη...