«Οικογενειακό» φιλικό με την Κ20 (video)

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (24.07) στην Νέα Μεσημβρία για τους παίκτες του Δικεφάλου, μία ημέρα μετά την μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπας.
«Οικογενειακό» φιλικό με την Κ20 (video)

Όσοι αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης με χαλαρές ασκήσεις στο γήπεδο προκειμένου να αποφορτιστούν από την επιβάρυνση του αγώνα κόντρα στους Κροάτες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ίγκορ Τούντορ αγωνίστηκαν σε μία «οικογενειακή» φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Κ20, η οποία επέστρεψε από τα 3-5 Πηγάδια, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για να δώσει ένα δυνατό τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «μεγάλοι» επιβλήθηκαν της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς με 2-1, με γκολ των Σάλπι και Δεληγιαννίδη . Ο τελευταίος αποχώρησε κατά την διάρκεια του αγώνα με μυικές ενοχλήσεις στο στήθος. Γλύκος και Κλάους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να επανέλθουν από τους τραυματισμούς τους. Όσων αφορά το υπόλοιπο ιατρικό δελτίο οι Νομπόα και Χαρίσης υποβλήθηκαν σε μαγνητική μετά τους τραυματισμούς που αποκόμισαν από την προπόνηση της Τετάρτης.

Ο νεαρός μέσος του Δικεφάλου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού μεγάλης έκτασης στον αριστερό δικέφαλο και αναμένεται να απουσιάσει για περίπου 6 εβδομάδες. Ο άσος από το Εκουαδόρ από την άλλη έχει ένα οίδημα στην δεξιά γάμπα από παλαιότερο τραυματισμό, το οποίο δεν έχει υποχωρήσει πλήρως και του προκαλεί ενοχλήσεις. Ο Νομπόα θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για περίπου 5 με 7 μέρες.

Το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί στην Νέα Μεσημβρία το πρωί στις 10:00 ενώ την Κυριακή οι παίκτες θα δουλέψουν το απόγευμα στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας.

Το PAOK TV βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας και κατέγραψε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του φιλικού, τα οποία σας παρουσιάζει σε ένα αποκλειστικό βίντεο. Δείτε το και Όλσεν και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης σας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...