Τακτική κι αποστολή εν όψει Λοκομοτίβα

Τελευταία μέρα στο Doorwerth της Ολλανδίας για τον ΠΑΟΚ με τον Ίγκορ Τούντορ να επικεντρώνεται στην τακτική εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Λοκομοτίβα.
Τακτική κι αποστολή εν όψει Λοκομοτίβα

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή που το απόγευμα της Τρίτης (14.07) θα πετάξει για το Ζάγκρεμπ.

 Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στις τοποθετήσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με τον Τούντορ και τους συνεργάτες του να δίνουν συνεχώς οδηγίες για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εγιάλ Γκολάσα , ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προπονήθηκε κανονικά. Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Λούκας , Φακούντο Περέιρα εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ίγκορ Τούντορ για τον αγώνα με την Λοκομοτίβα είναι οι εξής: Όλσεν , Μελίσσας , Σιαμπάνης , Πούγγουρας , Βίτορ , Κόστα , Τζαβέλλας , Ρατς , Κίτσιου , Σκόνδρας , Κοροβέσης , Κ.Σαββίδης , Μαντούρο , Τζιόλης , Χαρίσης , Κάτσε , Μακ , Μυστακίδης , Πέλκας , Σαλπιγγίδης .

Η αποστολή θα προπονηθεί στις 10:00 και στις 14:30 θα μεταβεί οδικώς στο Ντίσελντορφ απ' όπου με πτήση τσάρτερ θα πετάξει στις 17:30 για Ζάγκρεμπ. Οι Γλύκος , Αθανασιάδης , Κωνσταντινίδης , Παπαγιαννόπουλος , Μάρτενς , Γκολάσα , Νομπόα , Λούκας , Περέιρα θ' αναχωρήσουν στις 12:45 από Ντίσελντορφ για Θεσσαλονίκη και θα προπονηθούν στις 19:00 στην Τούμπα.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με πλάνα από την προπόνηση της Δευτέρας στο Doorwerth

Διαβάστε ακόμη...