Κυκλοφορία μπάλας και transition game

Να περάσει τη δική του φιλοσοφία παιχνιδιού και λειτουργίας είναι έτσι κι αλλιώς ένα στοίχημα για τον Ίγκορ Τούντορ.
Κυκλοφορία μπάλας και transition game

Να καταφέρει να το κάνει μέσα σε δύο εβδομάδες προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για τους αγώνες του Europa League ανεβάζει το δείκτη της δυσκολίας.

Ο Κροάτης τεχνικός, όμως, είναι αποφασισμένος να κερδίσει αυτό το στοίχημα και δουλεύει καθημερινά σκληρά για να το πετύχει μέσα από τις προπονήσεις που περιλαμβάνουν πολύ τακτική σε συνδυασμό με φυσική κατάσταση.

Εκεί που το προπονητικό τιμ ρίχνει το περισσότερο βάρος είναι στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας με συνεχείς εναλλαγές παιχνιδιού, εκεί δηλαδή, που επικεντρώθηκαν και οι ασκήσεις στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και δούλεψαν στο γρήγορο transition game και στην κυκλοφορία της μπάλας σε καθεστώς πίεσης. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Μάαρτεν Μάρτενς , ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα κι έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία.

Ειδικό ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος , ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έριξε λίγο τους ρυθμούς αποθεραπείας, διότι αισθάνθηκε ένα βάρος στην περιοχή του τραυματισμένου του τετρακέφαλου λόγω της καταπόνησης των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε ακόμη...