Προπόνηση και αποστολή για Ξάνθη

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ξάνθη ολοκλήρωση ο ΠΑΟΚ με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα.
Προπόνηση και αποστολή για Ξάνθη

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στην τακτική με τον τεχνικό του Δικεφάλου να αναλύει στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Στο τελευταίο σκέλος του προγράμματος έγινε προπόνηση τόσο για την εκμετάλλευση όσο και για την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε θεραπεία, τρέξιμο κι ασκήσεις με μπάλα, Ρικάρντο Κόστα ασκήσεις ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας και τρέξιμο, ενώ ο Αστέριος Γιακουμής που είχε έναν μυικό σπασμό στον πλατύ ραχιαίο έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο σε περίπου δέκα μέρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην Ξάνθη. Πρόκειται για τους Σαρλ Ιτάνζ, Παναγιώτη Γλύκο, Ράζβαν Ρατς, Στέλιο Κίτσιου, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Μιγκέλ Βίτορ, Γιώργο Τζαβέλλα, Αχιλλέα Πούγγουρα, Εργκούς Κάτσε, Αλέξανδρο Τζιόλη, Κριστιάν Νομπόα, Εγιάλ Γκολάσα, Ρόμπερτ Μακ, Στέλιο Πόζογλου, Στέφανο Αθανασιάδη, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Φακούντο Περέιρα, Ευθύμη Κουλούρη.

Διαβάστε ακόμη...