Προπόνηση υψηλής έντασης

Με πολλές απουσίες λόγω των ποδοσφαιριστών που έχουν κληθεί στις Εθνικές ομάδες και υπό συνεχή βροχή πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής με τον Γιώργο Γεωργιάδη ν' ανεβάζει τους ρυθμούς στα... κόκκινα.
Προπόνηση υψηλής έντασης

Ετσι, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δουλειά σε σπριντ, εκρηκτικότητα και αντοχή στην ταχύτητα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν συνδυαστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έμεινε στο γυμναστήριο για λόγους αποφόρτισης, ο Ρικάρντο Κόστα συνέχισε πρόγραμμα ενδυνάμωσης κι ο Χέντβιγκες Μαντούρο φυσικοθεραπεία κι ενδυνάμωση του τραυματισμένου του χεριού.

Ο Ολλανδός θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός αποκατάστασης των μυών του και να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που θ' ακολουθήσει στη συνέχεια.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος και οι Νίκος Βασαϊτης από την Κ20, Σωκράτης Κυριλλίδης από την Κ17. Στην απογευματινή προπόνηση (17:30) θα συμμετάσχει και ο Πολύκαρπος Λιάπτσης από την Κ17.

Διαβάστε ακόμη...