Αντίστροφη μέτρηση για Μινσκ [video]

Δίχως ενδιάμεση αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο Europa League και την αναμέτρηση με τη Ντινάμο Μινσκ.
Αντίστροφη μέτρηση για Μινσκ [video]

Ο Αγγελος Αναστασιάδης στην προπόνηση της Δευτέρας ανέβασε ρυθμούς με το πρόγραμμα να διαρκεί περισσότερο από μιάμιση ώρα.

Οι παίκτες του Δικεφάλου μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και 5-2, δούλεψαν σε εκρηκτικότητα και ταχυδύναμη με μπάλα σε δύο σύνθετες ασκήσεις, οι οποίες περιελάμβαναν πάσες, γεμίσματα από τα πλάγια και τελειώματα με σουτ ή κεφαλιά στην κίνηση. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διπλό με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στους αμυντικούς τους ρόλους. Η μία ομάδα πρέσαρε ψηλά και η δεύτερη περίμενε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Χέντβιγκες Μαντούρο ξεκίνησε τρέξιμο, οι Ρόμπερτ Μακ, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Στέλιος Ποζατζίδης έκαναν ατομικό, ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησε πρόγραμμα αποφόρτισης κι ο Στέλιος Πόζογλου έμεινε στο γυμναστήριο.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (25.11) στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θ' αναχωρήσει για το Μινσκ με πτήση τσάρτερ.

Δείτε το βίντεο της προπόνησης από το PAOK TV...

Διαβάστε ακόμη...