Επιστροφή διεθνών και ιατρικό δελτίο

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις.
Επιστροφή διεθνών και ιατρικό δελτίο

Ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι της Σλοβακίας λόγω ενοχλήσεων στην κατάφυση του δικέφαλου τένοντα στο αριστερό πόδι και το πρωί έκανε γενικές ιατρικές εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Εθνικής του θα υποβληθεί αργότερα το βράδυ της Τετάρτης σε μαγνητική προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατάστασή του.

Ο Ράζβαν Ρατς που αγωνίστηκε σε δύο 90λεπτα με την Ρουμανία δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, όπως και οι Στέφανος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Γλύκος που έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς κι έκανε θεραπεία, ο Εγιάλ Γκολάσα έβγαλε τα ράμματα στο δάκτυλο του ποδιού του και ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε αποθεραπεία λόγω αιματώματος στη γάμπα που προήλθε από χτύπημα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμμετείχε κανονικά την προπόνηση που περιελάμβανε δουλειά στην τακτική με οικογενειακό δίτερμα. Τέλος, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που την Τρίτη το βράδυ υπεβλήθη σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Εθνικής Νέων έχει υποστεί ρήξη έξω θυροειδούς συνδέσμου.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...