Προπόνηση και αποστολή για Πλατανιά

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πλατανιά που κλείνει την πρώτη τετράδα αγώνων του ΠΑΟΚ πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων.
Προπόνηση και αποστολή για Πλατανιά

Το πρόγραμμα ήταν χαμηλής έντασης λόγω της επιφόρτισης της ομάδας από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης κόντρα στη Ζίμπρου.

Στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για την αναμέτρηση της Κυριακής (31.08) δεν είναι ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του για την αποβολή του απέναντι στην Καλλονή. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στην περιοχή του ισχίου.

Ο Γιώργος Κατσικάς προπονήθηκε κανονικά θα ταξιδέψει με την ομάδα, όπως και ο Κυριάκος Σαββίδης. Στην αποστολή είναι και ο Μάαρτεν Μάρτενς παρά τις ενοχλήσεις στην πλάτη από χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με τη Ζίμπρου. Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ έκανε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Μακ, Μάρτενς, Πόζογλου, Σαββίδης, Ποζατζίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσικάς, Κουλούρης, Κάτσε, Μαντούρο, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης.

Διαβάστε ακόμη...