Κόσμος στη Μεσήμβρια, αναταραχή στην πρόπονηση!

Στη σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσήμβρια, μετέβησαν δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ για να διαμαρτυρηθούν προς τους παίκτες της ομάδας!
Κόσμος στη Μεσήμβρια, αναταραχή στην πρόπονηση!

Μάλιστα, ήταν τόσο έντονες οι διαμαρτυρίες, ώστε η ομάδα παρέμεινε στα αποδυτήρια προς ανάλυση των όσων συμβαίνουν. Υπάρχουν επίσης αναφορές πως κάποιοι παίκτες αποχώρησαν ενώ άλλοι, παρέμειναν στο χώρο ώστε να λύσουν το θέμα "ενδοοικογενειακά".

Ουσιαστικά η σημερινή προπόνηση ακυρώθηκε, ενώ απορίας άξιον είναι το γεγονός πως παίκτες φέρονται να έχουν παράπονα που επετράπει σε κόσμο να βρεθεί στην προπόνηση!

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρει :

"Πριν από την προγραμματισμένη για τις 16:00 προπόνηση του ΠΑΟΚ αντιπροσωπεία οπαδών επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και πέρασε σκληρά μηνύματα, προκαλώντας τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν το μέγεθος της πίκρας τους.

Μετά την επίσκεψη των οπαδών, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής αποφάσισαν να συζητήσουν για την κατάσταση στ' αποδυτήρια προκειμένου να παρουσιαστούν διαφορετικοί στα play off και να αλλάξουν την εικόνα που δημιουργήθηκε μετά τον τελικό Κυπέλλου. Ακολούθως η ομάδα πραγματοποίησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο".

 

Διαβάστε ακόμη...