Τακτική, κατοχή και νέο πρόσωπο

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία στις 8:30. Το σημερινό πρόγραμμα είχε αρκετά μεγάλο κομμάτι αφιερωμένο στην τακτική, ενώ συνολικά διήρκεσε 2 ώρες!
Τακτική, κατοχή και νέο πρόσωπο

Συγκεκριμένα, η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και ακολούθησαν ασκήσεις τεχνικής με έμφαση στην πάσα και την πρώτη επαφή με τη μπάλα με τους ποδοσφαιριστές σε κίνηση.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, 5 εναντίον 5 και στο άλλο 6 εναντίον 6 και αγωνίστηκαν σε μισό γήπεδο με συγκεκριμένες εντολές κινήσεων και με δύο επαφές. Στόχος της άσκησης ήταν αφενός η γρήγορη κυκλοφορία, αλλά και το πρέσινγκ στην ομάδα που είχε τη μπάλα, καθώς και η γρήγορη αντίδραση της ομάδας που κέρδιζε την κατοχή.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία και αποκατάσταση. Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις από σήμερα ο Miguel Vitor, που ακολούθησε τον κανονικό ρυθμό της προπόνησης στο μεγαλύτερο μέρος της και στη συνέχεια έτρεξε μόνος του. Προληπτικά μόνος του γυμνάστηκε και ο Inigo Lopez, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα.

Ακολουθεί και απογευματινή προπόνηση.

Διαβάστε ακόμη...