Ενοχλήσεις ο Khumalo ...

Ασκήσεις τακτικής, μετά από το απαραίτητο πρόγραμμα προθέρμανσης, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.
Ενοχλήσεις ο Khumalo ...

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του προχώρησαν -με τη χρήση βίντεο- σε ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του Ολυμπιακού.

Αρχικά, οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε τρεις διαφορετικές ομάδες ακολούθησαν ασκήσεις με ιδιαίτερη έμφαση στην κατοχή της μπάλας, ενώ στην συνέχεια οι ομάδες έγιναν δύο με τις ασκήσεις να επικεντρώνονται και πάλι στην τακτική και στην ανάπτυξη μέσα στο γήπεδο.

Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης δεν συμμετείχαν Lawrence και Lazar προκειμένου να μην επιβαρυνθούν, ενώ αντίθετα ο Κώστας Κατσουράνης συμμετείχε κανονικά σε όλη την προπόνηση δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ενώ ο Bongani Khumalo δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό λαγονοψοϊτη.

Διαβάστε ακόμη...