Ανεβάζει στροφές ο Γεωργιάδης

Ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα νέα έφερε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα.
Ανεβάζει στροφές ο Γεωργιάδης

Με βάση την ενημέρωση που παρείχε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γεωργιάδης "έβγαλε" πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, ενώ και ο Κώστας Σταφυλίδης επέστρεψε απο τις υποχρεώσεις του. Αντιθέτως, ο Κοστιν Λαζάρ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τον αγώνα της εθνικής του ομάδας...

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ :

 Πρωινό τρέξιμο και...ρεπό

Προπόνηση φυσικής κατάστασης ήταν η σημερινή που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα προθέρμανσης με παιχνίδια με μπάλα, διπλό σε μισό γήπεδο και τελείωσαν το πρόγραμμα με "ανοίγματα" υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Γεωργίτσα.

"Μετάγγιση" από την Κ20

Στις προπονήσεις αυτών των ημερών ανέβηκαν από την ομάδα νέων 4 ακόμη ποδοσφαιριστές: οι Κιόσε, Σαββίδης, Πολύζος και Ποζατζίδης συμμετέχουν στο πρόγραμμα των "μεγάλων" μετά την καλή εμφάνιση που είχαν στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας.

Επέστρεψε ο Σταφυλίδης

Ο Κώστας Σταφυλίδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας καθώς αγωνίστηκε χθες για 65 λεπτά.

Κανονικό πρόγραμμα ο Γεωργιάδης, ατομικό για τέσσερις

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολούθησε τον κανονικό ρυθμό προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι 3 δεξιοί οπισθοφύλακες του ΠΑΟΚ, Etto, Αποστολόπουλος και Κωνσταντινίδης, όπως και ο Γιώργος Κατσικάς. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Δημήτρης Πέλκας.

Δυσάρεστα νέα από Λάζαρ

Όπως ενημερώθηκε το προπονητικό και ιατρικό τημ από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο Costin Lazar αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν συμμετείχε στον αγώνα της Εθνικής του εναντίον της Ουγγαρίας. Υποβλήθηκε σε ένα πρώτο κύκλο εξετάσεων, τις οποίες θα φέρει μαζί του στη Θεσσαλονίκη και θα επανεξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Διαβάστε ακόμη...