Προπόνηση χωρίς τους διεθνείς

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης με ανοίγματα και τρέξιμο περιείχε η σημερινή (19/3) προπόνηση της ομάδας σε πρώτο στάδιο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου.
Προπόνηση χωρίς τους διεθνείς

Το πρόγραμμα αυτό δεν αφορούσε όσους αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις στο γυμναστήριο και μασάζ. Από τις προπονήσεις λείπουν όλοι οι διεθνείς, αλλά από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί σε αυτές ο Razzagui Camara ο οποίος δεν θα ενσωματωθεί τελικά με την αποστολή της Εθνικής Γουϊνέας.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που αποχώρησε τραυματίας από τον κυριακάτικο αγώνα. Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας υπέστη θλάση α' βαθμού στην αριστερή γάμπα και θα απουσιάσει για περίπου 10-15 μέρες από την αγωνιστική δράση.

Αντίθετα, οι Γιώργος Κατσικάς και Γιώργος Γεωργιάδης μπήκαν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και ακολούθησαν σήμερα ιδιαίτερα έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και φαίνεται ότι σε λίγες μέρες θα μπορούν να ενσωματωθούν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Διαβάστε ακόμη...