Σε κανονικούς ρυθμούς ο Φωτάκης

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (26/2) προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Μια προπόνηση, όπου το βάρος του τεχνικού τιμ «έπεσε» στην τακτική με διάφορες ασκήσεις και τη διεξαγωγή ενός οικογενειακού «διπλού».
Σε κανονικούς ρυθμούς ο Φωτάκης

Οι ποδοσφαιριστές στις ασκήσεις τακτικής επικεντρώθηκαν στη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση και αντίστροφα, ενώ κατά τη διάρκεια του «διπλού» ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια σχήματα με διαφορετικά πρόσωπα ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Η πιο ευχαρίστηση είδηση της σημερινής ημέρας ήταν η συμμετοχή του Γιώργου Φωτάκη στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση, όπου τον κράτησε για ένα μεγάλο διάστημα εκτός προπονήσεων, ο Μεσσήνιος μέσος προπονήθηκε σήμερα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, όπως συνέβη και με τους Liam Lawrence και Κώστα Κατσουράνη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα ο Sekou Oliseh και ο Κώστας Σταφυλίδης, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Γεωργιάδης και Κατσικάς.

Διαβάστε ακόμη...