Δοκιμάστηκαν οι Σουβόροφ, Καστελέν

Ασκήσεις τακτικής και τεχνικής περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.
Δοκιμάστηκαν οι Σουβόροφ, Καστελέν

Στο πρώτο μέρος της προπόνησης, με ασκήσεις για την κατοχή της μπάλας και πρέσινγκ, συμμετείχαν και όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στον αγώνα της Τρίπολης, καθώς στη συνέχεια αποχώρησαν και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το β' μέρος της προπόνησης περιελάμβανε οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας και οι δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, Romeo Castelen και Alexandru Suvorov, οι οποίοι θα συνεχίσουν να παίρνουν μέρος στις προπονήσεις και τις επόμενες ημέρες.

Ο Κώστας Κατσουράνης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και αύριο θα δοκιμάσει με τρέξιμο και επαφή με την μπάλα για να διαπιστωθεί αν υπάρχει βελτίωση μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Costin Lazar ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αύριο ή μεθαύριο θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίο έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης. Ο χρόνος αποθεραπείας τους υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες

Διαβάστε ακόμη...