Η πρώτη του Schildenfeld (photos)

Ο Gordon Schildenfeld πέρασε την πρώτη του ημέρα με τη νέα του ομάδα. Ο Κροάτης αμυντικός πήρε μέρος στην προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, και σιγά σιγά αρχίζει να προσαρμόζεται στις συνθήκες διαβίωσης της Θεσσαλονίκης, αλλά και στις απαιτήσεις της νέας ομάδας του.
Η πρώτη του Schildenfeld (photos)

Ο Gordon Schildenfeld έφτασε αρκετά νωρίς στο γήπεδο της Τούμπας. Αρχικά τον υποδέχθηκαν τα μέλη του προπονητικού τιμ και στη συνέχεια γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του. Ο Araujo Etto με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Dinamo Zagreb την περίοδο 2007-2008 φρόντισε για την πιο άμεση προσαρμογή του, ενώ ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός πήρε κάποιες πρώτες πληροφορίες για τον τρόπο και το στυλ προπόνησης της ομάδας από τον συνεργάτη του Γιώργου Δώνη, Miodrag Medan, με τον οποίο μιλούν την ίδια γλώσσα.

Ο Gordon Schildenfeld θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος σε θέματα φυσικής κατάστασης, καθώς προέρχεται από διακοπή ενός μήνα από τις επίσημες υποχρεώσεις της Dynamo Moscow και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ενσωματωθεί πλήρως μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Δείτε photos από την προπόνηση του Gordon Schildenfeld, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (16/1) στο γήπεδο της Τούμπας...

{gallery}2013/Proetoimasia/Proponisi-Schildenfeld{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...