Ανασύνταξη ενόψει Κυπέλλου ...

Ήταν μια κακή μέρα. Από αυτές που ό,τι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει στραβά. Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.
Ανασύνταξη ενόψει Κυπέλλου ...

Έχασε τον Βαρέλα κι έχασε και τους Ίνγκασον, Αουγκούστο με κάρτες. Πληγώθηκε αγωνιστικά.

Τώρα, όμως, υπάρχει το Κύπελλο κόντρα τον Ολυμπιακό. Διαφορετική διοργάνωση, διαφορετικά δεδομένα, μεγαλύτερη πρόκληση για την πρόκριση και την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος και εν όψει Play Offs.

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί τα εις βάρους του δεδομένα, να βγάλει την επιθυμητή αντίδραση και να κάνει το πρώτο βήμα γι' ακόμα ένα τελικό Κυπέλλου. Η δουλειά ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (02.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Όσοι παίκτες βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στα Πηγάδια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Φερνάντο Βαρέλα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Τρίτης (03.03) προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Δημήτρης Πέλκας συμμετείχε στην προπόνηση, αλλά η συμμετοχή στον ημιτελικό της Τούμπας θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Τρίτη (03.03) στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...