Η αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει ήδη καταχωρηθεί στα πεπραγμένα της σεζόν και η ζωή στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τον επαναληπτικό Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ.
Η αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ έχει παρακαταθήκη το 0-3 του Ηρακλείου και θέλει να ολοκληρώσει τη... δουλειά προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σε χρονικές περιόδους γεμάτες παιχνίδια, οι προπονήσεις έχουν περισσότερο χαρακτήρα διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού. Αποφόρτισης κι αντιμετώπισης των μικροπροβλημάτων όσων αγωνίζονται και διατήρησης αγωνιστικού ρυθμού εκείνων που περιμένουν ν' αποδείξουν ότι δικαιούνται ευκαιρίας.

Σ' αυτό το πλαίσιο, ο Μίσιτς έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι, αλλά είναι στην αποστολή σε αντίθεση με τους Ελ Καντουρί , Κρέσπο που προτιμήθηκε να μείνουν εκτός προκειμένου να φτάσουν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας πριν επανέλθουν στα γήπεδα μετά τους τραυματισμούς τους. Εκτός είναι κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος πονούσε στα πλευρά από τη σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα είναι οι:Πασχαλάκης , Παπαδόπουλος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Τσιγγάρας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Στοχ , Λάμπρου , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Άκπομ .

Διαβάστε ακόμη...