Η αποστολή για Άρη

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι έτοιμο για επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Η προετοιμασία για το παιχνίδι στην έδρα του Άρη ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας την Παρασκευή (03.01).
Η αποστολή για Άρη

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε λίγες ασκήσεις γυμναστικής για αρχή, τις τελευταίες λεπτομέρειες στο κομμάτι της τακτικής, δουλειά στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Εκτός μάχης θα μείνουν οι τραυματίες Κρέσπο , Βέρνμπλουμ , Ζαμπά και Ελ Καντουρί . Οι δύο πρώτοι δούλεψαν στο γήπεδο, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν θεραπείες στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Φερέιρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την επικείμενη αναμέτρηση. Αναλυτικά οι 20 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Άκπομ .

Διαβάστε ακόμη...