Η αποστολή για Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι του 2019 κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας (23.12, 18:00), με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή
Η αποστολή για Ατρόμητο

για την αναμέτρηση κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα.

Η τελευταία… πρόβα πριν το παιχνίδι της Δευτέρας περιελάμβανε δουλειά στις στατικές φάσεις, ξεκίνησε με ζέσταμα και rondo, ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Τσούμπα Άκπομ δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση που του προκάλεσε μία κάκωση στην οπίσθια επιφάνεια του δεξιού γόνατος και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Κρέσπο , Ελ Καντουρί , Βέρνμπλουμ και Ζαμπά , οι οποίο συνεχίζουν τα προγράμματα αποθεραπείας τους, προκειμένου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε γνωστές τις επιλογές του για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Αναλυτικά οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Στοχ , Λημνιός , Σφιντέρσκι .

Διαβάστε ακόμη...